loading...

لوازم آرایشی

حذف حساب کاربری فیس بوک می تواند به صورت موقت و دائمی انجام شود. در نوع اول ، این شخص حق دارد حساب خود را با تمام اطلاعات موجود بازیابی کند. با این حال ، اگر حساب خود را برای همیشه حذف کنید ، امکان با

نازنین بازدید : 48 شنبه 04 اردیبهشت 1400 نظرات (0)

حذف حساب کاربری فیس بوک می تواند به صورت موقت و دائمی انجام شود. در نوع اول ، این شخص حق دارد حساب خود را با تمام اطلاعات موجود بازیابی کند. با این حال ، اگر حساب خود را برای همیشه حذف کنید ، امکان بازیابی آن وجود ندارد.

حذف دائمی حساب کاربری فیس بوک یک فرآیند آسان است و مراحل زیادی لازم ندارد.

برای حذف دائمی حساب Facebook خود ، به صفحه حذف حساب بروید. اگر از حساب خود خارج شده اید ، اطلاعات مورد نیاز را وارد کرده و در صفحه جدید با پیام نمایش داده شده بر روی دکمه آبی رنگ Delete my account کلیک کنید. با انتخاب این گزینه از شما خواسته می شود رمز و کد نمایش داده شده را وارد کنید. با دنبال کردن این مراحل ، حساب شما پاک می شود.

پاک کردن فیسبوک

البته به خاطر داشته باشید که با انجام این کار ، حساب کاربری به مدت دو هفته غیر فعال خواهد بود و امکان بازیابی آن برای کاربر امکان پذیر است. اگر بعد از این دو هفته وارد سیستم نشوید ، حساب شما برای همیشه حذف می شود.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 182
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 4
  • آی پی دیروز : 34
  • بازدید امروز : 12
  • باردید دیروز : 185
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 258
  • بازدید ماه : 549
  • بازدید سال : 8,801
  • بازدید کلی : 18,812