یکی دیگر از ساندویچسازهای پرفروش بازار ایران، این مدل از شرکت بلک اند دکر است که برخلاف دستگاه قبلی که معرفی کردیم توانسته رضایت خریداران را هم کسب کند. این دستگاه دارای ظرفیت ۴ نان تست در هربار استفاده است که برای درست کردن یک شام خانوادگی گزینه خوبی است.۲ صفحه مخصوص هم برای گریلکردن موادغذایی مانند همبرگر، فیله مرغ و استیک دارد. با توجه به ظرفیت بیشتر، این دستگاه توان مصرفی بالاتری معادل با ۱۴۰۰ وات دارد. ساندویچ ساز پارس خزر را چه بخریم؟ در این دستگاه هم صفحات، قابلیت جدا شدن دارند و پس از استفاده میتوانید صفحات را از دستگاه جدا کرده و با آب بشوید. جنس صفحات این ساندویچساز نچسب است و موادغذایی بهراحتی از آن جدا میشود. دستگاه بهسرعت گرم میشود اما نداشتن تایمر و دکمه خاموش و روشن از معایب اصلی آن است که باعث میشود مجبور باشید وقت بیشتری برای چک کردن وضعیت پخت ساندویچتان صرف کنید. برای این کیفیت مناسب باید هزینهای حدود ۴۵۰ تا ۵۰۰ هزار تومان صرف کنید.
۳- ساندویچساز پارس خزر مدل SM-850P
ساندویچ ساز پارس خزر
شرکت پارس خزر با مدل SM-850P توانسته نظر درصد قابل توجهی از خریداران را به خود جلب کند. این دستگاه دارای ظرفیت ۲ نان تست است و صفحه مخصوص گریل هم دارد. توان مصرفی دستگاه ۸۵۰ وات است. اکثر خریداران در نظرات خود به مزایای این دستگاه اشاره کردهاند که عبارتند از: سیستم قطع خودکار، کیفیت خوب و نچسب بودن صفحات، صفحات جدا شدنی و راحتی شستوشو، سرعت مناسب پخت و سبک بودن دستگاه.
اما برخی هم از سیم کوتاه این دستگاه که ۸۵ سانتیمتر است گلایه کردهاند. دستگاه قفل درب هم دارد اما این قفل از کیفیت کافی برخوردار نیست و خریداران را در باز و بسته کردن درب با مشکل مواجه کرده است. نکته قابل توجه در مورد این دستگاه این است که با وجود کیفیت مناسبی که دارد در حال حاضر قیمت کمتری نسبت به رقبای همتراز خارجی خود دارد و با مبلغی حدود ۲۵۰ هزار تومان میتوانید آن را تهیه کنید.
۴- ساندویچساز سه کاره دسینی مدل 300
ساندویچساز سه کاره دسینی مدل 300
اگر از علاقهمندان به وافل هستید این ساندویچساز سهکاره که صفحه مخصوص پخت وافل دارد را در نظر داشته باشید. برند نامآشنای دسینی مدل سه کاره خود را با ظرفیت چهار نان تست وارد بازار کرده است. دستگاه ساندویچساز این شرکت ایتالیایی صفحه مخصوص گریل هم دارد. توان مصرفی این دستگاه ۱۰۰۰ وات است که با توجه به ظرفیت و کاربرد آن و در مقایسه با مدلهای مشابه بهتر به نظر میرسد. اما این دستگاه سیستم قطع خودکار ندارد و هنگام کار با آن باید بیشتر مواظب ساندویچهایتان باشید!
قیمت این دستگاه بین ۵۵۰ تا ۶۰۰ هزار تومان است.
۵- ساندویچ ساز متئو مدل MSM70
ساندویچ ساز متئو
شاید اسم برند متئو «Matheo» به گوشتان نخورده باشد اما تجربه خریداران نشان میدهد که دستگاه ساندویچ ساز این شرکت یک پیشنهاد مقرون به صرفه و مناسب به حساب میآید. قیمت حدود ۲۰۰ هزار تومانی این محصول باعث نشده تا با یک ساندویچساز بیکیفیت مواجه باشیم. با توجه به ظریف ۲ عددی این دستگاه توان مصرفی ۷۰۰ وات مقدار کاملا مناسبی است. شاید مهمترین نکتهای که باید به آن دقت کنید این است که صفحات این دستگاه ثابت هستند و قابل جداسازی نیستند و این موضوع شستوشوی صفحات را کمی دشوار میکند. البته اگر طول سیم دستگاه برایتان مهم است باید بدانید که طول سیم این دستگاه ۷۰ سانتیمتر است. به طور کلی اگر بخواهید نسبت کیفیت به قیمت را در نظر بگیرید این دستگاه گزینه جذابی برای شما خواهد بود.